Tuesday, May 8

az uj munkahelyem

elso benyomasok alakulnak (tegnap+ket honapja ket nap+harom nap trening alajan). ma nagyon kedves beszoktatos tempoban szabadnapom volt, ezt azert lehet nem kene sokat ajnlgatni egy nap munka egy nap szabad, plusz persze a hetvegek, hmmm asszem kicsit sikerult elkenyelmesedni. ja es a fizetesemet is megemeltek a multheten, jeppjepp!
szoval ma volt igazi szabadnap hangulatu csatangolas, nagy seta az erdoben ott a kavezoban reggeli. tyonak vettunk (!) ket par cipot, negy uj filmet, harom cd-t es egy konyvet. felvettem a nagyon rovid farmer szoknyamat, es hogy meginkabb a gimiben erezzem magam bakancsot huztam hozza, ez viszont olyan jol tartotta a bokamat, hogy szinte egyaltalan nem dagadt fol, es ma este tudok eloszor torokulesben ulni. asszem sikerult kitapintanom az elszabadult csavart a labamban, ezt feltetlenul meg kell tudni baj-e.


































(nem ertem, hogy hordhadtam bakkancsot evekig egyfolytaban, nagyon furcsa, hogy igy be van zarva a lab, surolja a kenyelmetlen hatarat, de a bokanak jo! mindket kijelentes arra utal, hogy rohamosan oregszem)























bena hajvagas, lenott henna:(














































































12 even felulieknek!

17 comments:

iszting said...

bea! most csak roviden, mert jon a halasz rita:-) es el kell menni, jaj, pontokba szedem
1. olyan jo a kepei! en aztan nagy amator vagyok, tenyleg csoppet sem tudok semmit "szakmai" vgy technikai szempontbol megitelni, de masreszt vegye azt, h en vagyok a nezo, ak bemegy a muzeumba es akkor megiscsak jo, h tetszik nekem! (jo, biztos nem tok attol sem elvonatkotatni, h maga csinalta oket:)szoval tenyleg szepek, vizualisan vonzoak, nekem a mondanivalo nem naiv, de ezt megin nyilvan nem tom megitelni. masreszt viszont mas sem es pont ez a szubjektiv megiteles a muveszi produktumok sajatossaga es ezert nem egy excel tablazat es ezert is nehez (sztem) kepekrol meg konyvekrol beszelni, jaj, zagyvalok itt mindent. lenyeg, h fogadja gratulaciomat! es jooooooooo, maguk megkapjak a pali biciklis-kepet, de cserebe kerek egy bea-kepet:-)
2. milyen meno es csinos magan a miniszoknya! barcsak szebb v legalabb elfogadhatobb labaim lennenek! kerem, heylettem es minden sorstarsam neveben is hordjon sokat miniszoknyat!
3. tok jo program: erdo-kavezo-shopping. maguk igazan jol toltik az idejuket! tyotyo cipoit szivesen foltetetnem matgirlzre:-) ,de tom, ez csak alom.
most mennem kell, sokpuszi:-)

brbx said...

Hát, Eszter mindent elmondott helyettem pontokba szedve :)) Sorstársként is csatlakoznék a 2. ponthoz. Én sosem borzolnám mások ??? (egyetlen szó sem jut eszembe...)-át miniszoknyával (vastag vádlik, párnás térdek, brrrr...), de maga tegye, tegye gyakran! :)

brbx said...

Ja, a haja teljesen rendben van. Még mindig nagyon szép a színe, és a formájával sincs semmi, de semmi probléma!

althea said...

minikszoknya nagyon jól áll :) dehát a maga alkatával bármit felvehet, és úgy fog kinézni, mint egy kis tizenéves fruska, javasolnám még a szoknya alá a cicanacit is ;).

Jude said...

na tessek itt jonneka kommentek, nemtom mit parazott.
en meg azert kikernem magamnak, mert az en blogom tele a maga szoros labaval, aztan maga meg csak meg se emlit, csak egy nyomi kepet tesz fel... na szep

iszting said...

barbara, van rosszabb: csenevesz+gorbe vadli ES parnas terdek!ha!
ja es meg azt akartam, h tok vicces bea, mert tenyleg mindket kijelentesed arrol tanuskodik, h oregszel. mint ahogy en is:-).

mar este van es meg mindig tetszenek a munkai:-)

althea said...

iszting, ez a h. rita nem egy művészettörténész lány? mer ha igen, akkor ismerem. ha nem, akkor nem :).

46.16 said...

en is csak csatlakozni tudok az elottem szolokhoz, igazan jol all a miniszoknya es irigykedem, hogy en nem tudok ilyeneket hordani! es a kepek is viccesek...foleg a fentrol fotozott labak:)

brbx said...

a művésznő persze bújkál és fürdik a dicsfényben ;)))

brbx said...

nem bújkál, csak hallgat :) és fürdik a dicsfényben.

mina harper said...

nem bujkal!!! csak dolgozik:)
szoval nagyon koszonom a kepeim es a miniszoknya elismereset egyforman! lattak volna tyo fejet, amikor rajott, h a miniszoknya az bizony outfit es nem trefa. de mondtam neki, h vaze mit kepzel h beleszol a ruhaszkodasomba, na nehogyma korlatozni probaja a szabadsagomat es amugyis mi ez az uj modi, h beleszol! jol csinaltam mi?
jude: gondolatban mindig velem van, tudhatna!!! hat meg is kell irjam? tessek akkor pletykalok: hudenak istenien megy az egyetem, o az esz a csapatban es ez mar a tanarainak is feltunt! mindig amikor hazajon a sulibol nagyon fel van dobva es csak ugy ontja a sztorikat. ezenkivul holnap megy probanapra az alattunk levo nagyon edes kis kavezoba. ami viszont ennel is jobb hir, hogy egyre jobban bombaz mindenfele cegeket az oneletrajzaval, es tyo kiseroleveleivel, tuti hamarosan osszejon valami "igazi" munka, remenyeim szerint eloszor egy-ket honap intership-et talal valahol, ahol sokat tud tanulni es remek referenciat szerez egy igazan nekivalo munkahoz, (ahol csak az otleteit kell ontania). es kicsit haza is beszelek, mert akkor meg tuti kenyszerul maradni apa es anya es kofi nyakan, szerintem eleg vidam az elet igy negyesben.
esztikem: akartam levelet irni maganak, hogy mennyire jo volt onnel beszelgetni es koszonom.... es majd meg irok levelet de nem most.

iszting said...

ez most tokre meglep, h tyotyot ez meglepte. hat igazan lathatott mar magatol cifrabbakat is.
drukkolok judenak, es tulajdonkeppen mi lenne az alommunka? bar ezt inkabb tole kene megkerdeznem.
o. bea, elolvadok, ugyis szentimenti idoszakomat elem, ne ingereljen:-) szuper volt beszelgetni, tenyleg! egyikunk irjon eccercsak!

iszting said...

ja, sara, a halasz r. nem muveszettortenesz lany, hanem a neni(holgy inkabb, sztem otvenes lehet), aki nalunk szokott takaritani. de lehet, h titokban muveszettortenesz is, mert az pl. egyszer veletlenul mar kiderult rola, h a szamitastechnika nagymestere:-) tenyleg:-)

althea said...

hihi, vicces h ő a takinéni, nincs takinénis neve. a miénk erzsi :).

Jude said...

hat igen, el kell mondani. tudhatna...
amugy meg most azert irok, mert annyira koveteli
es meg egy szavazasra dobnek fel egy kerdest.
ma reggel co koffer telefonjaval jaccot, es egy fotot akart csinalni rolunk, es kicsierelni a hatterkepet, amig o nem latta (amugy a teraszon ugrokotelezett a legeny), de tyo leszolta, hogy nem illik masok eleteben turkalni, kell adni neki egy kis szabad teret.
mi a velemenyuk errol???
ja, amugy az en blogomon latszik co 6 hetes szoros laba, ha esetleg ilyenekre vagynanak. meg a hamlasok. jami

mina harper said...

lehet, hogy tobbet nem reklamozzuk a 6 hetes szoros labamat, amit hude blogjan lehet megnezni, mert meg a vegen a gyengebb idegzetu/gyomru olvasok is megzezik es tobbet nem allnak velem szoba. nem, nem vagyok ferfi!
szoval szerintem, egyaltalan nem lett volna tolakodo fotot csinalni magunkrol koffernak, de tyo az ilyenekben annyira elbizonytalanit, lassan megnevel:(
hejhej, most mar egeszen biztos, hogy megyunk haza szigetre!!! a terv: sziheteles hosszu hetvege satorral(!) + nehany nap siofok-pilismarot. szoval jojjenek mind szigetre velunk!!! (es delutan a sportba uszni es furdeni:) sot meg az is lehet, ruth es koffi is velunk jon, subidubi!

iszting said...

!!!!!!!!!!!!juhe, en megyek szigetre, mondjuk nem fekszem be maguk koze a satorba(ezt vszinuleg onok sem akarhatjak), de nappal-este megyek!
kofi-ugyet nemtom. en biztos nem mernem, mert felnek, h nem gondolja-e azt, amit tyotyo(tehat valahol nekem is tyoval jar egy rugora az agyam), pedig en magam csoppet sem bannam, ha velem tennek meg. nemtom.