Saturday, December 2

karacsony

tegnap elott egy csoda csinos karacsony tunder azt harsogta az oxford street-en, hogy "let's celebrate christmas shopping!"
vegkepp elment minden kedvem a karacsonytol!

9 comments:

brbx said...

Ó, mennyire megértem. Mi ma elmentünk az auchanba, és már most őrület van...

De azért a karácsony szép, ha az ember kellő képpen csak a saját ünnepére hunyorít: vidámság, finomságok, ajándékok, kedves filmek a tvben, sütisütés, fahéjas-narancsos tea... :))

Salamonz said...

en most annak orulnek a legjobban ha mar januar 1. lenne es az egeszen tul lennenk...

brbx said...

Akkor drukkolok magának, hogy gyorsan teljen az idő! (bár szerintem nagyon gyorsan telik...)

iszting said...

hat ez rosszul hangzik. en is kezdek szorongani, voltam az arkadban, gondoltam, milyen ugyesen elore gondolkodom es jol vasarlok karira: annyi ember volt, h rendesen feltem es keptelen voltam barmit venni. az ikeaba ezek utan nem mertem bemenni. de egyebkent tok igaza van barbaranak, meg kene oldani, h a privat dolgainkra koncentraljunk, meglatni a jo reszet, stb. de en is felek most csak leginkabb.
bea, pl. gondoljon arra, h maguk kettesben unnepelnek, es kimaradnak a csaladi oruletek. ez sztem jol hangzik, pl.

iszting said...
This comment has been removed by a blog administrator.
brbx said...

Úristen, ez eszembe se jutott... :(((

( :)) )

marcusunrealicus said...

Hna de csajok!
A karácsony tök jó! Nem csak vásárlás meg minden...
Ne parázzatok rá! Én nagyon szeretem. Mi pl. mindenkit szeretettel látunk...! :)

althea said...

ez egy nagyon őszinte angyalka volt. egyszer szívesen kipróbálnám az olyan karácsonyt, amikor csak saját kezűleg készített ajándékokat lehet adni, csak az a baj, h nálam az sk-ajik ált. 2 éves késéssel készülnek el :). nade tényleg, sztem a vásárlás része nem olyan rossz a karácsonyban, csak az baj, hogy ált. kevés rá a fedezet :). meg persze a tömeget is rühellem, ezért lehet, h. érdemes lenne átállni az ortodox-karácsonyra, az később van.

Salamonz said...

az en karacsony vasarlas peldakepem ty mamaja, aki januarban (es most tenyleg nem tulzok) elkezdi az aji vasarlast es a keszitest.
nehany eve amikor szeptember vegen vigyaztunk a hazra mig nyaralni mentek bucsuzoul azt kototte a lelkunkre, hogy aztan az agynemutartoban nem turkalni mert ott mar a becsomagolt felcimkezett kariajik vannak.
oszinte vallomas: most asszem szeretnek hazamenni karira, es a tomegben hompolyogni ajik utan kurkaszva csaldnak-baratoknak.
no de ha minden jol megy januarban megyunk es akkor mindenki kaphat jo kis jan. sale ajit:)