Saturday, November 18

nagyon durvan szep az osz, de lassan vege van

hat, most akkor hol kezdjem??? azt nem er, h a kepek magukert beszelnek???
na jo egy kicsit:
en altalanos es nagyon farszto lehangoltsagtol eltekintve jol vagyok, lasd nem faj semmim (fizikailag) es meg mind a ket labam megvan. no de akkor kesergesbol ennyi eleg, ezt is igazabol csak azert mondom, h ertsek az elettol is elment a kedvem igy nem sok maradt a blogolashoz sem, hmm tehat vegyuk ugy ez egy jo jel... irok... azert nem fogok hosszan, maradjon maskorra is.
tyoke jol van es elvezi az egyot, majd nyaggatom egy kicsit (jobban), hogy szamoljon vegre be.
en most egy day centre-ben dolgozok amit nagyon kedvelek, jopofak a sracok, kedvesek a kollegak (csak ugy beszelnek h a south-ot sarf-nak ejtik, na mindegy) ezenkivul felvettek egy helyre ahol nem reg voltam interjuzni, allando nem ugynokseges munka. de ez szerintem iden meg nem fog elkezdodni, mert sok papirmunkanak kell atfutni, erkolcsi, referenciak miegyeb.
nu aztan mi van meg, multheten voltam a mammal parizsban szulinapjat unnepelni, es klafa volt.
itt meg nehany kep amit a hetvegen csinaltunk:












































































































































































csok!!!

7 comments:

brbx said...

Jaj végre! Annyira nagyon örülök magának Drága-drága CO! Az írása jó jel, és biztos lehet benne, hogy az életkedv visszajön ám visszatarthatatlanul (számomra empirikusan bizonyított tény :)) És az ősz maguknál tényleg fantasztikusan szép (egyszer talán már tényleg láthatjuk együtt is...)! Itt Budapesten permanensen 10 fok van, de a meleg ellenére most klasszikus novemberi pocsolya-hangulatú időjárás.Legyen jó, szép napokat!

iszting said...

nem is igaz, h 18.-an postolt, napokig a draftban hevert:-) na de kit erdekel ez mar, lenyeg, h van uj post!!!!koszonjuk!
gyonyoruek a kepek, a termeszetol es magarol is!
tobb felkialtojeles mondatot nem irok, ugy hallottam, iden mar nem meno.
orulok, h jobban van(?).tenylegnagyon. en is adok mar hirt hamarosan ujra. csokep!

mina harper said...

ooo, nu meg azt elfelejtettem irni, hogy barki aki tervezte a meglatogatasunkat az huzzon bele mert januarban koltozest tervezunk. olcsobb, masokkal osszekoltozos formatumban= diak elet.
(kicsit banatosak vagyunk itthagyni a nagyon megszeretett feszket, de nagyon bizakodoak, h helyes kedves embereket talalunk, kellemes kornyezettel)

althea said...

nahát, most káprázik a szemem, vagy ez télleg egy post? :)

marcusunrealicus said...

Hna! végre...

Virtualista said...

végrevégrevégre, salamonz are back! ;))
Bea, remélem hamarosan jössz kifelé a gödörből, ilyen szép őszben csak is kifelé lehet jönni... Szuper fotók, és milyen hosszú a hajad! Azt az ugrós képet nem tudtam megfejteni, vagy capoiera-zol (akárhogy is írják) vagy nagyon nagyot estél utána.
Milyen jófejek vagytok, hogy visszamentek diákosdiba, bár gondolom nem könnyű, de nagyon becsüllek érte titeket.
Csókolunk, Blanka sok mosolyt küld nektek, remélem olvasgatjátok balankát. Már annyiszor le akartam fotózni a szuperlila zoknijában, de egyelőre most kezd zoknit hordani, majd egyszercsak gépet is ragadok hozzá és lekapom a hurkás lábát benne.

mina harper said...

draga dora,
igazan koszonom h eszrevette hajnovest, nagyon dolgozom rajta, bar most aztan tenyleg elviselhetetlen...
balankat nana h nezzuk rendszeresen, es teljesen el vagyunk ajulva holgyiketol, hmmmm!