Sunday, September 24

olyan jo volt!











igazabol ugy lett volna vicces ha akkor raktam volna fol kepeket a skacokrol amikor meg itt voltak, es tessek mar egy hete elmentek, ehhh! de ittletuk emleke orokke bennunk el!
de komolyan irto jo ket het volt igazi ude sziporkazo szinfolt volt a kodos londoni eletunkben a v-m hazaspar + jogo + gringo!

24 comments:

marcusunrealicus said...

wow!
Végre képek!

althea said...

csatlakozom, én is wow :)

marcusunrealicus said...

itt vannak wow-ék!
:)

marcusunrealicus said...

wow és wowek!
itt járt! :)

iszting said...

mi koszonjuk, mi koszonjuk! es kosz a tegnapi chatet is, es persze addigra el is tunt a kishugom es akar folytathattuk is volna, ej.
nem akarok mindig ezzel jonni, de majd az egyetemrol...tudom, meg biztos nem lehetett semmi kulonoset leszurni, vagy eppen csak nincs idejuk, szoval nem akarok en presszurazni, csak, h tudjak, h nagyon erdekel.
meg ha barmi fejlemeny van munkaugyben is, az is!
remelem, ott is ilyen szep ido van, mint itt es hogy tovabbra is parkoznak sokat! mert azt szeretjuk!;-)

brbx said...

micsoda figurák ezek a wowék :))

brbx said...

a képekhez mesét is! (olyan, "... és akkor az történt típusút...") :)
telhetetlen barbi

mina harper said...

hello wow-ek!!!! hogy vannak?
meselesben nem vagyok most a toppon draga barbara, pedig tenyleg csomot lehetne mert nagyon jo kis ket het volt, de valahogy a bizonytalansag szuli bennem a feszultseget, es nem nagyon birok koncentralni, fel kell ugralnom kozben es idegesen rohangalni meg ilyenek, ezert sem nagyon commenteltem mostanaban sehova, nincs turelem, ero, ido.
azert azt elmondom h tyo most ment el az elso eloadasara, en is nemsokara indulok utana es randevu lesz az egyetem elott. nagyon izgult alig mondott par szot egesz reggel. este megprobalom ravenni irjon egy kicsit mi tortenik ott bent.

per1000 said...

Hejhó!
Csudajó viszontlátni magunkat önökkel és miegymással. Számomra ez a pár nap nagyon mély élmény. A felhők felett éreztem magam - és tényleg, mert szinte végig sütött a nap :) Ha lesz rá mód mostantól minden év szeptembere látni fog engem Londonban. Kicsit megint ott maradt egy darabkám és kicsit magammal hoztam egy darabkát belőletek. Remélem nem orroltok érte :)
Köszikösziköszi

per1000 said...

Ja, és csak ügyesen az egyetemen! Ne kelljen semmi rosszat hallanom a szülőin :)

Salamonz said...

hja, ma egy ujabb celebet spottingoltam: chris martin a coldplay enekese, kis military szettben, zacsi es ipod a kezben:)

Salamonz said...

ja es persze nemsokara beszamolok az egyorol, de meg megvarom a hetveget, hogy minden orarol kepet kaphassak...

brbx said...

Lassan olyanok lesznek nektek a celebtalálkák, mint nekünk a barátok közt színészekkel találkozni :)

iszting said...

hat kedves tyotyo, erre azt kell modjam, h AAAAAAAAAAAAAAAAAAOOOOOUUUUUUUUUUUUUUUWWWWWOOOOOOOOOOOOOOOWWWWW, merthogy chris martin az egyetlen letezo hiresseg ever, akit nagyonnagyon tetszetos ferfinak tartok. tenyleg. es tenyleg velem meg sosem volt ilyen. es te pont ot lattad, orulet.
cserebe azt mondom, en meg ma a pa-do-dos falusi mariann mellett kaveztam az odeonban, de kozben bejott a kivalo szinmuvesz, gallfy janos/laszlo/v egyik sem, hanem vmi harmadik? is. erdekes, mi?:-)
igen, irjek egyirol, es bocs, h elszaladtam tegnap, ma este moziba megyunk, ugyhogy ma megin' nem msn, holnap meg vendegem lesz, de meg nem tom, mikor jon, tan elotte? na mindegy, nem is tudom, miert irom ezt ide, de majd chateljunk, csak ez a lenyeg.

moncsi said...

nagyon klasszak a képek! különösen a tescos zacsis ;-)

marcusunrealicus said...

cool!
chris martin! nagy fogás..! :)
ez a Tyotyo nagyon tud.
Egyébként hogysmint?

brbx said...

Itten már megint nem történik semmi hosszú-hosszú ideje. azt gondolná az ember, ha gyakran idenéz, akkor mágikus kisugárzása folytán posztok (lehetőség szerint fotókkal) jelennek meg rajta, de eddig semmi :)
tovább gyakorlok, tudom, hogy menni fog :)

marcusunrealicus said...

ok! akkor szugeráljuk együtt ôket!
Raaaaajta!

marcusunrealicus said...

Minek az ilyeneknek blog?
Ehhez egy kockásfüzet is elég lenne. Bár abba rajzolgatnátok legalább... :)

mina harper said...

itt vagyok!!!!

iszting said...

orulok, h megvan!!:-)
mar en is zaklattam volna, de itt volt sanne egy hetig es vegig csak ra koncentaltunk, de ma hajnalban elment.
szoval mi van magukkal? hogy van on? ir majd?

marcusunrealicus said...

Hja, hja. Híreket akarunk..! :)

brbx said...

hahó! itt már tél van, mi meg csak nosztalgiázva nézzük a napsütötte, nyári képeket. nem tudnának kicsit aktualizálni, hogy megtudjuk, hogy vannak, mi van magukkal, ilyesmi? :)

marcusunrealicus said...

Hna igen...