Saturday, January 28

Haaat

nem tudjuk tovabb huzni, bar ez meg nem a varva vart igazi beszamolo. Koltoztunk mult heten, szuper minden, szep lakas, szep helyen, szemben egy erdo, madarhangok, alpesi friss levego es ez meg mind a varoskozpontol 20percre. De kozben kell tovabb dolgozni, igy nem nagyon volt meg idonk belakni, meg intezni a dolgokat (bar voltunk csutortokon az ikeaban, koltottunk csomot, ettunk is, de kepzeljek: a ferfiak ingyen ehetnek!). Meg nem irattuk at a dolgokat, se a telefont, ezert meg nincs net, de rajta vagyunk az ugyon. Aki erdeklodik, szivesen megirjuk prajvitban a levcimet meg telszamot.
Kozben gondolkodom, hogy mit akartam meg, de nem emlekszem. Jol vagyunk.
A tobbieket meg mindig nem olvastuk, de remeljuk mindenki boldog

11 comments:

althea said...

jajdeó, végre vmi életjel :).
ezt az ikeás ingyenevőset viszont nem értem. olyan mint itthon, hogy a gyerekeknek adnak ingyen bébikaját? :)

Virtualista said...

Igen, itthon a bébikaja van ingyen, hát nem tudom, merjek-e párhuzamot vonni a kettő között... ;))
gratu a lakáshoz, örülünk a jó híreknek, nálunk is csupa jó hír, ha majd lesz időtök nézzétek meg kistáskát. Addig meg dolgozzatok szorgalmasan. Most megyek megnézem a brit ikea oldalt, hátha más mint az itthoni, bár gondolom nem nagyon. Pá

Salamonz said...

ikea ingyeneves talan vmi reklamfogas volt, hogy egyre tobben olvassak salamonz blogot, de valojaban is. vegul csak az italert fizettunk osszesen, mert en fizettem:) micsoda pehh mikor az asszony horgya nadragot!
ma ismet melobol, de mar sajat jogon leptem be ma eloszor, este ha nem leszek hulla korbemegyek a blogokon

iszting said...

hello, orulunk a hireknek, varjuk a folytatast, soksok keppel illusztralva!
mar lassan el sem hiszem, h maguk egyaltalan leteznek, inkabb regenyhosoknek tunnek....cafoljanak!!

Salamonz said...

letezunk, dudududu!itt salamonne, mar idejet sem tudom mikor utoljara, egy rendes postba nem is merem belevagni a fejszemet. jaj annyi meselni valo van,tyu. houko mikor jon? el ne keruljuk egymast mi 09.02.-14.02.-ig irben, subidubi! csak monnya hogy ugye nem akkor jon! amugy a lakas olyan nagyon isteni, nem nagyon megy bele a reszletekbe salamonom, es sajnos kepek sem nagyon lesznek, mert a gep nana, hogy meg mindig nem jo, eh. szoval ugy tunik kenytelenek lesznek az en beszamolomra hagyatkozni, ami meg hat draga iszting lehet hogy annyira rozsaszin-lila kodos lesz, hogy tenyleg mesehosok leszunk! jovok vissz! salamonne

iszting said...

jo, ez eleg meggyozo, vegul is te lattad oket nemreg. de az is lehet, h te is benne vagy a vilagmeretu osszeeskuvesben, amely ellenunk, osmagyarok ellen iranyul s amelynek a zsidok a vezetoi, legalabbis itthon azt mondjak (=elkezdodott a valasztasi kampany).
irhatok errol valamit v tyotyo nagyon ideges lesz? megprobalkozom, aztan ha szol, tobbet nem: szoval, tegnap lattunk egy filmet arrol, hogyan kampanyol orban viktor. bazmeg, disznovagason volt, autentikus parasztot jatszott, meg ilyenek. meg azt is mondta, h lehet, h jobb a ciganygyerekeket kulon, azaz izolalva oktatni..:-( butasag, ahogy domonkos mondana, az egesz egy nagy butasag.
elnezest tyotyo!

iszting said...

egyszerre, bea, egyszerre!!!

Salamonz said...

huh akkor probaljak meg nagy levegot venni es egyszerre? aaaa ugysem menne!
amugy irjek esztikem csak batran, meg ha az uram zsembel is tudja csak szeretetbol csinalja! de en iszom a hireket, teljesen el vagtuk, leginkabb vagtam magamat a szigeten tulrol. mint kundera nagymamaja, honapok ota a ferjem elmeseleseibol hallom csak a hireket. (be kellett vallanom, pardon) pl. mar nem is tudom mikor lattama tobbi blogot, ezert is szeretnem annyira felhivni a merkliknet, de valami nem mukodik, persze az is lehet, hogy moziban vannak, vagy mittom, en, de akkor is!

Salamonz said...

draga i, nyomja batran, az en gyomrom durvabb dolgokat is bevesz, meselni is tudnek rola!

Virtualista said...

Nahat Bea, annyit kommentelget osszevissza, hogy igazan belevaghatna egy postba, irja, ami csak az eszebe jut, es majd mi osszerakjuk. Csak irjanak, mert mi is el voltunk vagva maguktol. miert akar felhivni? ;) nem moziztunk am, talan kutyussal setaltunk.
mit csinaltok irorszagban? Lakasrol nagyon jo lenne latni valamit, megbizom hukot, hogy fenykepezzen sokat.
Ja, megneztem a brit ikea oldalt, mondjuk a 8-10 aruhaz kozul a legelsot csak, de egeszen hasonlo dolgok vannak, mint itthon. Kiveve a ferfiak ingyenes eteteset.

althea said...

magamnál már örömködtem tyónak, és akkor most itt is, mert a múltkori kommentben talán nem jött le eléggé, mennyire nagyon örülök. hogy felbukkantak a londoni ködből :).
és igen, tessék elkapni minden arrajáró fényképezős embert, és csinálni soksok képet. meg mesélniiii!