Friday, February 3

Hopelessly devoted to youuuu

enekeli olivia newton-john! amitaval nezzuk a greaset, duaaaa! mar vegig nyomtuk a summer nights-ot, koreografia+enek egy szinten vagyunk! ma este egy olyan hazban vagyok ahol ot ember el, nagyon trefas a felallas: Tim, fiatal harmincas down koros srac meg a baratnoje amita, a negyvenot eves princess, igazi varurholgy rozsaszin furdokopenyben (az monnyuk pont ma este nincs rajta, es a mini nighty-bol minden kikukkan-->foleg mikozben megy az orult party a grease-re..) amita autista. persze most egyfolytaban fel kell pattognom, most is mar megint, mert eilane aki olyan suket mint a fold, de csak ha akarja, sajnos philcolinst suketen szereti, bar en is az lennek, egyik fulembe johntravolta a masikban meg i can't dance, grrrrr! kenny a nagyszobaban nezi amitaval a filmet, o egy tunemenyes nagypapa, aki hol rendor, hol katona, hol vadakat terelo juhasz, es mesel mesel mesel robert smith-rol, a perfect imaginary firiend. most pattanok megint elaine megint teljes hangerobol uvolteti philt, legalabb ne o lenne, meg hat a szomszedok is rendszeresen jarnak panaszkodni... na vissza, de mar megint uvolt...ahhh! john mar egy ideje elvonult, o lakik ennek az amugy nagyon is csinos victorianus haznak a legteteje, egy hatarozottan fuggetlen ferfi, szinten mental es l.d. hataran, nagyon trefas ahogy beszel, mintha magnoszalagot huzogatnanak a fejen(?) es a szoveg az hol gyorsan, hol meg lassan jonne, persze a hanszin is mas, az persze nem annyira vicces, hogy egy csomoszor nem ertem mit mond.
most ettem meg a vacsi maradekot (fitnesbaratnoim, kerem ezt ne is olvassak!) indiai take away, zsiros rakdarabkak, kokusz meg mittom en meg milyen leben. de mar amikor megrendeltuk megfogadtam, hogy holnap delutan, ha cigany gyerekek potyognak az egbol akkor is sport utan nezek!!!
amugy itt mar mindenki megkapta a gyogyszeret, lassacskan mar talan agyba is szallingoznak mind az oten (elaineben ketelkedek..ja maugy o is down s) en mindenesetre tizkor elmehetk aludni, heh lejar a muszakom. sok mindenfele papirmunkat hagytam holnapra, de nem baj, mert szivesen csinalom, monnyuk holnapra mar sok minden be van tervezve elainnel fodraszhoz megyunk+bankba. kedvelek ebben a hazban lenni, ja amugy ugy hivjak h DPA ( Dartmouth Park Avenue) asszem meg egyszer kb novemberben azt igertem, hogy az osszes projektrol meselek...
legyen szo masrol, is, ne csak mindig a munka, a munka, igaz-e! meseljem el milyen nagyon szep a lakasunk? ok! hol is kezdjem? hat minden olyan nagyon feher es tiszta, most festettek ki, uj konyhabutor, suto+mosogep, ajtok- ablakeretek festekszagat kb mostanra sikerul elhesegetnunk, fapadlo, nem hajo, de szerintem ez is uj. az ablakok kis fekete femkeretes uvegnegyzetekbol (ez ertheto?) vannak, pont mint miss lizy-nek. a halobol a szemben levo mese vadregenyes parkra lehet nezni (highgate woods), a konyha-etkezo-nappali ablakbol meg a kertre ahol a bicikliinket fogjuk tartani. persze a lakas butorozva volt, mi csak ezt-azt vettunk multheten az ikeaban (es folyamatosan vasrolunk persze egyeb hasonszoru buto/lakas boltokban) szal beepitett konyha a bal sarokban, szemben kanape+kis/dohanyzo asztal (szerintem a landlady, is az ikeaban vasarol) beepitett konyvespolc, gyonyoru!!!!, hatul a sarokban mosogep pult ala rejtve (ide szeretnek egy vasalot (pszt), az ablak alatt (ami a kertre nez) kerek etkezo asztal ket szek. ugye kovethetetlen vagyok, legjobb, hogyha a masik szoba leirasaba nem is cspok bele, ott mar egy futon agy van, hetvenes evek (ez van a lakasberleti szerzodesben) beli asztal + ket szek, halatlmas victorianus akasztos szekreny, es nagy fiokos+ kis fiokos (apanak) meg magas kozepes fiokos tukorrel a tetejen (anyanak). es mar viragaink is vannak, most nyilik a jatszint, ehe az is feher! az amarylis meg olyan magas leveleket noveszt, hogy ossze kellett kotni, de ha addig elek is olyan szepek lesznek az amaryliseim mint margitneninek!
a buszmegallo a hazzal szemben van es highgate metro megallohoz 10 perc seta az erdon keresztul, isteni! es mar elso vendegunk is volt, dudududu, g. zsofi, huko ugye on lesz a masodik?
most hivott puspa, o az itteni/eddigi (ugye csajok ez most olyan mint alsotagozatban, az idei legjobb baratnom:) puspa 52 eves, van egy nagyon nagyon jokepu 19 eves fia (puspa indiai, az ex-ferje meg francia) seb(astian), meg egy 18 eves gyonyoru (kis)lanya. monnyak majd, hogy meseljek meg pusparol, rola lehet nagyon sokat, es szeretnek is mert biztos maguk is nagyon elveznek, az eddig hallott legjobb kalandok!sok idot toltunk egyutt, szerintem tyo is nagyon elvezi a tarsasagat!
ugy szeretnek kepeket is felrakni, de ehh...
jo ejt

20 comments:

iszting said...

annyira koszi a hosszu postot!!!!
hat ez hianyzott mar maguktol, egy kis fantaziadus, erzekletes leiras á lá bejco!
tovabbra is tisztelem es irigylem magukat, h ilyen ugyesek a munkaban es ilyen nagy szeretettel, jokedvvel csinaljak! plane, h a multkor pont lattunk palival a tvben egy musort(v inkabb kisfilmet) down-korosokrol, hirtelen nagyon (még) ugyesebbnek tuntek ennek hatasara maguk!
es bea, mi van akkor, ha hiszti van? ez komolyan nagyon erdekel, ha egy nalad sokkal nehezebb testu ember megmakacsolja magat(gondolom, ilyen elofordul) akkor mi a modszer? tudom, h ez hulye kerdes, mert mindenkinel nyilvan mas, de akkor is, tudna irni az ilyen tapasztalatairol? nagyon erdekelne!
szuperul hangzik a lakas!
lesz mar fotomasinajuk hamarost? ugy neznek kepeket is, ezutan a leiras utan!
es mondja, maguk most ugy tervezik (lehet, h ez nehez kerdes, vagy csak buta), h orokre v legalabbis evekre letelepednek? pl. itt (ott-londonyban)szeretne gyermeket?
tobbet man nem irok! jo szombatot!

iszting said...

amugy kepzelje, probalok a sajatomon reagalni commentjeikre, de nem es nem megy, nem ertem, mi a baj, nem jelenik meg:-(

Virtualista said...

Hellobello, tényleg jó, hogy beindultatok újra a blogolással, meg hogy minden ilyen szépen alakul nektek is. Ahogy olvasom te egy nap alatt sokkal többet tanulsz ezekről az érdekes kis emberekről, mint mi a pszichón öt év alatt. Biztos baromi jó érzéketek van hozzá, meg türelmetek és azt hiszem a leírásodból is látszik, hogy a humorérzék se utolsó.
(Köszönjük a telefont, jól esett, meg mindenkitől jól esik, hogy örül a tudjátok minek. Ajánlaton még igencsak gondolkodunk, jól feladtátok a leckét. írj már egyet majd a csikosd@t-online.hu -ra és akkor válaszolok ilyen módon)
Ja, és a lakás is elég tökélynek hangzik, kiküldött tudósítónktól (Hukó) várjuk a fotókat!!! Hajrá! És írjatok minél többet. Hány órát dolgoztok egy héten, pl ezt, meg hogy mennyire esik egybe a beosztásotok?

althea said...

végrevégre fellendülőben van salamonék aktivitása - már nagyon várom, hogy legyen netetek.
egyébként megnéztem térképen, hogy hol laktok, ha tavasszal tényleg összejön a visit, tudjam, mire számítsak :)
a fotómasinériát meg tessék megjavíttatni, én kép nélkül nem tudok semmit elképzelni (ill. csak nem akarok) :).

Virtualista said...

Bea, közben meghánytuk vetettük urammal a jövőhétvégét, de sajnos ez most nem annyira jó, kutyának még túl korai, nekünk is meg túl hirtelen, de hátha egyszer még eljutunk felétek. És mindenképpen köszi a felajánlódást. pussz

Salamonz said...

Dragaim, most csak nagyon gyorsan, mert persze most is munkabol... nagyon nagyon koszonom kedves szavaikat, irto meghato, hogy igy ertekelnek minket, de komolyan! iszting draga, most ide irok mindent: lattam az oldalukat es hat isteni, nagyon beleszerettem, nekem is kell papeszos polo, mar mondtam is apanak rendeljen nekem egyet ripszropsz! nagyon sajnalom, hogy nem tudnak jonni dania elott, de megertem am, nagyon is! a mi februarunk is elegge bizinek tunik, lehet nehez is lett volna idopontot talani irorszag es bro latogatasa kozott, +jude is erkezik hamarosan, de ami kesik rem nem mulik, mi itt vagyunk, es tart karokkal, dehisz ezt ugyis tudja!
nasztya draga nagyon kedves, hogy itt van! igen-igen nehaelofordul, hogy egyszerre vagyunk egy helyen, es az akkor nagyon jopofa, szerintem mi (duffcarrig-i tapasztalatbol) nagyon jol dolgozunk egyutt, olyankor minden olyan mint az orarugo! es olyan is van, foleg hetvegeken, hogy kulon helyen de egy idoben dolgozunk, es ilyenkor lehet szuper programokat szervezni a projectek kozott, ez is nagyon vagany!
de meseljen kerem magarol is, milyen ottan dania? (elobb utobb tuti meglatogatjuk onoket, persze h tervezem a bicikles dan korutat tavaszra v.jozsi-eszti-pal-nasztya+gabo-tan meg a meszieket is meglepjuk)
dir trin: hat persze hogy sajnalom, h nem jott ossze, monnyuk ertheto, az onok allapotai es alast minute, tan nem a legjobb kombo, de egyszer hamarosan remelem en is!
a gepet most meg mar aztan tenyle megjavitatjuk, vagy ujat veszunk, vagy lopunk egyet, de kepek lesznek, vagy igy vagy ugy!!
csok, rohanom kell

iszting said...

nem tagitok, amig nem valaszol elso commentben foltett kerdeseimre!:-)

Salamonz said...

jaj, hat melyik kerdes draga eszti? arra, hogy mit is kell csinalni, ha valaki megmacsaloja magat, nagyon nehez valaszolni, nem csak mert mindenki, de minden ilyen helyzet is mas, persze nagyon sokat segit, ha az ember jol ismeri a makacsot, akkor sokkal konnyebb kibillenteni az illetot. errol nagyon tudnek meg csevegni, nagyon izgis kerdes, de sajna most nincs ido. a baba kerdes meg hat szinten kemenydio, mostanaban azt tervezgetjuk, hogy kb egy ev mulva belevagunk egy itteni sajatlakas projectbe, es akkor nyilvan a skacok is ide erkeznenek, de hat ismer minket, meg az is lehet, hogy a holdon szulok! csak az a tuti, hogy mar nagyon varjuk a megfelelo pillanatot, hogy a salamon csalad gyarapodhasek!

Salamonz said...

oh, most latom csak magacska tobb kerdeserol beszel, akkor nem is kerdeztem meg melyik! kusza vagyok, ehh de ez mar a nyaralas elotti izgalomnak koszonheto! amugy meg tudom cseppetsem kielegitoek a valaszaim draga eszti, de remelem majd egyszer... dehat ezek is olyan inkabb szoban szemelyesen temak!

althea said...

megkaptuk a levlapot, nagyon kis aranyosak a jókívánságaik, köszönnyük szépen!

iszting said...

koszonom valaszait, most mar megnyugodtam: joooooo' van, ertek mindent.:-)
es maguk nem tudnanak minket latogatni daniaban? bar, ha most mennek szabira, nem vszinu, ugye?
jo muri lenne! konnyen lehet, jonnek zoldek is, ill. kriszta nagyon feni a fogat. tulajdonkeppen johetne egyedul is a kislany, nem kell ahhoz az oreg ezredes, nem igaz?
na pupi

Virtualista said...

Jó pihenést Salamonék! Vigyázzanak nehogy megfázzanak. üdv: okoska

iszting said...

nu, maguk? meg irbe? (febr.17)

iszting said...

ja, h a maguk blogja is okos-datumos, akkor ugyis tudjak. POKI!!

Salamonz said...

mar ujra 'itthon' sot jucoke mar volt is nalunk ketszer a heten...
most probalok internetet rendeli, majd szolok hogy volt

Virtualista said...

Legalább a netrendelés eredményét ismertessétek, bár ha jól sejtem még nem valósult meg a dolog. Addig javíttassátok meg a fényképezőt.
És egy rövid postot, na léccci!

Salamonz said...

ha minden jol megy marc 15-en kotik be a netet es akkor majd egyutt szavalhatjuk a talpra magyart!!
postot megprobalok egy rovidet a hetvegen
csok

Virtualista said...

;))
blogra magyar!

iszting said...

probalom nem beleelni magam, sokszor hallottuk ezt mar, TYOTYIKAM!:-)
azert idekukkantok a nemzeti unnepen, ami egyuttal finley madarunk valamint vincze zsuzsi baratnom szulinapja, ezenkivul palinak es nekem 5(?) eves evfordulonk, maganak es conak meg 4(?), nemde?
szoval nagyon kivi vagyok am magukra!
es ide hozzank daniaba nem tudnak gyunni?

Virtualista said...

Melyik hétvégén postoltok? Ezen, legkésőbb jó?
Olvastok ti vicces angol írókat? Most olvasom John O'Farrelltől a This is your life-ot, elég szórakoztató, ajánlom figyelmetekbe. Az amazonon rendeltem, csak azért mert Hornbynak nincs még újabb könyve, viszont aki hornbyt vett, ilyet is vett már.
Na, ajánljatok ti is nekem jó mai briteket. Meg postoljatok.