Thursday, December 29

intermezzo

most nem szinezzuk tul, be kell vallani, hogy sajnos mar egy jo ideje nincs netunk, nemtom feltunt-e. Igy most szabadnapon becsoppentem egy netkvzoba, es anelkul irok, hogy a kommenteket es a tobbi tarsblogot elolvastam volna. Ezt majd bepotoljuk legkozelebb vagy januarban, ha mar mas helyen lakunk. Merthogy az egyre kozelebb, aktualisabb.
Melo megy, jo, jobb egyre, sokat kell, de tetszik, elvezzuk. Nehez lenne elmeselni, de mindenkinek szivesen beszamolunk, akar kulon-kulon, amikor itt lesznek latogatoban. Merthogy hamarosantol tessek jonni. Terv az, hogy en ma elkezdek uj lakast nezni, januarban meg koltozes valamikor.
Remeljuk karacsony mindenkinek remek volt, ezuton is szeretnenk utolag mindenkinek.
Jelentette magat s'ur

11 comments:

iszting said...

koszontuk s viszont kivanjuk! jo volt hallani az onok hangjat!drukkolunk a netert s minden joert, en meg kozben elkezdem ragni a ferjem fulet, h adjon ma' tobb kosztpenzt, abbol mindig jol felreteszek es egyszercsak elmegyunk belole londonyba:-)

Virtualista said...

Boldog Karit, és jó lakásnézést, azért az már nagyon jó dolog, hogy így saját otthont keresgéltek, még ha bérotthont is, de ez most hosszútávra lesz, nem? Netileg reméljük a legjobbakat, és mi is gyűjtünk londonyra feltétlen. pussz

Salamonz said...

visszaszamlalas kezdodik.....
...8...

althea said...

húúú, izguljunk?

Salamonz said...

and counting...

iszting said...

jo hallani magukrol, csak ennyit is.....
peco?:-)
megtennetek, h kicsit izgultok nekem 19.-en? PONA!

althea said...

húúúú, a nemzetközi helyzet fokozódik :).
iszting, én helyettük is/velük szurkolok! bár sztem fölösleges, mert tutira csont nélkül fog menni, de azért ha ez segít :)

iszting said...

koszikoszikoszi!

Salamonz said...

es 0!

iszting said...

akko' nyomjak a postot izibe'!

althea said...

huhh, most esett le, hogy a 0 az a visszaszámlálás vége, és nem az eleje :). akkor már lehet követelőzni, ugye?