Tuesday, September 20

nehany szellemkep az urvarosbol






































7 comments:

iszting said...

mi ez, miezkerem? london, de hol? es: koszonjuk, h nincs tobb diana spencer-nezes! es: zsirozzunk mar le egy msn-date -et egyszercsak, joooooooooooooo?

althea said...

még képek, jajdejóóó!

Salamonz said...

hat ez egy nagyon durva hely londonban, az a neve hogy docklands. nehany eve huztakfol, hippermodern uzleti negyed, es vasut a legviccesebb ami odavisz mert nics soforje csak a computer meg az elektronika hajtja.
sne

Salamonz said...

amugy nana esztikem vajazzunk le egy jo kis csevejt valamikorra, nagyon jo lenne am!

Virtualista said...

Rettentő jó lehet nektek ott Londonban, főleg h folyton jönnek-mennek az ismerősök. Űrváros elég kihaltnak tűnik, és mi az hogy sné szkafander nélkül flangált?
Jucó, látom ám, mit művelsz! Commentelgetsz mindenfelé, de saját post-ot nem készítesz, ejnye-bejnye, nem lesz így pirospont. Náthád megvan még?

Salamonz said...

napkozben nem mertunk az urvarosba mereszkedni mert akkor meg ott nyuzsog az a borzalmasan sok oltony-nyakkendo-kiskosztum ufo. gondoljon csak bele milyen nagyon alien-ek lettunk volna mi ott. amugy ez a nasa legujjabb fejlesztesu szkafandere, na hat nekik is lepest kell tartani a korral.
ugye latjak milyen barom koran van!!!
juco, nagyon jo volt, es nagyon kosz h tegnap hivtal, tok jol esett!!!!! jovo heten vacsi!!!
mindenkinek csok salamonne

iszting said...

bea, tan ma (pentek) kora este csevej? most 20fok van es muszaj elindulni a varosba es kihasznalni, de gondolom, estefele hazamegyek, bar nem tisztazott semmi -egyetemvarosi let, pl. h kivel eszem es fozok ma es kinek az apartmanjaban.
vigyazzanak az oltony-kiskosztumosokkel, jobb is, h csak este mennek oda. bar lehet, h akkor meg vampirra valtoznak (vagy azt csak teliholdkor lehet:-)?)
szep napot a londinereknek! i