Sunday, April 1

boka- es helyzetjelentes

eszre vettek mar, hogy a kellemes semmittevessel milyen elkepesztoen gyorsan telik az ido?
olyan gyorsan el fog telni ez a ket honap, hogy eszre sem veszem, aztan meg majd sokat kesergek mi minden hasznosat lehetett volna csinalni ennyi ido alatt. a mardoso lelkiismeretfurdalas ellenere nagyon elvezem.
amugy a gipszemet hetfon pirosra cserelteltek es meg a szekszi doki is megnyugtatott, hogy harom honap mulva nyoma sem lesz a vagasnak a beepitett vasakat pedig nehany ev mulva kimutethetem ha akarom. juhhee!

9 comments:

brbx said...

Beépített vasak?! Beépített vasakról nem volt szó! Hüüüüü! Most még jobban tisztellek! :)

mina harper said...

bizony, bizony! en vagyok a terminator!

brbx said...

pont ezzel viccelődtek Barnabás osztálytársai gonosz módon egy lánnyal, akinek nagyon súlyos gerincferdülése volt, ezért valamilyen műtéti korrekcióra szorult, vagy belső tartásjavítóra, és mikor visszament, folyton ezt kellett hallgatnia, hogy "Niki a terminátor! Élő szövet a fémvázon..." Szerencsére a lánynak jó humora volt, és csak nevetett az egészen :)

Amúgy hogy van a lába?

mina harper said...

amugy labam jol van es ebben a gipszben viszketessel sem kuzdok annyira. a labujjaim is kezdik visszanyerni eredeti formajukat es talan szinuket is lassan.
igazabol a karjaim, tenyereim es ujjaim sinylik meg a dolgot. a tricepszem az az elso mankos nap ota egyfolytaban el van zsibbadva a tenyereimet reggelente alig tudom kinyitni es az ujbegyeim es elkezdtek multheten erzeketlenne valni. de semmi vesz! ja amugy mar az alkaromon is szetvalnak a kis izomcsikocskak, jehej!

brbx said...

egy újabb öröm az ürömben :))

mina harper said...

ja asszem megis leginkabb a jobb terdem sinyli meg a bulit, amugy is eleg terdfajos vagyok, de most van h tenyleg csillagokat latok ha fell kell allni.

althea said...

és ha kenegeted a térded vmi gyógyizés kencével, az vajon használ neki?

brbx said...

a térdfájás nagyon vacak dolog :(
meddig ér a gipsz? nem tudnád gyógyítgatni valahogy a térded, ahogy Sára is ajánlotta?

mina harper said...

ez nem a gipszes terdem am, hanem a masik, pont mert az van nagyon igentbe veve. jo otlet kenegetes, majd utana nezek mivel lehetne.