Friday, February 16

kikapcsolodas keppen...

mert most az kovetkezik irhatnek a grange-rol, vagy az uj lakasrol es kofirol, vagy, hogy ket het mulva kezdek dolgozni a westminster society-nel, vagy csak irhatnek hulyesegeket is, blabla bleksip hev ju eni vul, jesz szor jesz szor tri begz ful. vagy hogy milyen szinhazban voltunk multheten, vagy olyanok, hogy az elmult ket hetben megoltek del-londonban 5 tinedzsert, az egyiket pl este az agyaban lottek agyon valakik...
...
szoval bekoltoztunk, dadadadaaaaam! (ma ket hete) a lakas nagy, (monnyuk 70 nm) es igazan lakasszeru. tiz perc setaval odebb, muswell hill kozpontjaba koltoztunk egy jatekbolt fole. mi vagyunk az elso emelet oszt van meg egy lakas felettunk a masodikon, eddig ugy tunik zenesz nem lakja.
nagy es fenyes a nappali, kicsit zajos mert ez nez a foutcara, de cserebe van nagy oblos uvegbol kilatas a templomra meg az odeonra (hmm ez inkabb brr) a ket szemben levo fal fonyvespolc (juhhee) van egy szerintem uzembe helyezheto kandallo, egy szerintem ikeas alacsony hosszu teglalap alaku (tudjak olyan amiben alul fakkok vannak kialakitva) nem tudom minek kell hivni az ilyen darabot, de fa. rajta van a tv. van egy tisztara tyonak megalmodott freud/madam rekamier kanape, hal'istennek szovettel behuzva (ok ronda de legalabb nem bor). a folyoson volt felallitva egy agy most azt is beprobaltuk a nagyszobaba, de nem vagyunk meggyozve. ide koltoztettuk be a hintaszekunket meg a puffokat. innen folyoso mi szobank, kofi szobaja, konyha, furdoszoba.
mi szobank: nem tul nagy, kb akkora mint enyem volt 16-ban, amennyiben ez mond barkinek barmit. nem is tul vilagos, de nagyon csondes es reggel lehet latni az agybol ahogy a szomszed mosoda goze kiszall a szellozocsovon, es az olyan mintha new yorkban lennek, (bar meg soha sem voltam new yorkban). van nagy-nagy beepitett szekreny, meg kicsi tukros beepitett szekreny meg majdnem pont olyan fiokos komod mint az elozo lakasban. es van rozsaszin padloszonyeg. hmm hat padloszonyeg minden ketseget kizaroan ez a leggyengebb pontja a lakasnak, mindenhol a konyha kivetelevel padlo szonyeg van, igen meg a furdoben is, brrrrrrr. en meg soha sem laktam olyan helyen ahol lett volna padloszonyeg es nem is nagyon terveztem, valahogy ez egy bizarr dolog. node hamarosan kiberelunk valamit ami olyan de olyan nagyon kitakaritja majd, hogy ra sem ismerunk, ugye van ilyen gep???
a furdoszobarol csak annyit, hogy sajnos jozsi ratapintott, a furdoszobat nem lehet karpotolni, azt hiszem az hianyzik a legjobban, talan csak az. es attol tartok ez soha sem lesz olyan. mar vettem mindenfele kisebb furdoszoba szonyegeket randomban, hogy kicsit feledtetni lehessen az eredeti szonyeget, de remenytelen.
die kuche ist klein und praktisch! az ablak obolben van egy ovalis etkezo asztal+4 szek es van jo meretu pult amin lehet dolgozni az asztalfele fordulva, meg van minden ami altalaban szokott lenni egy konyhaban. es akkor innen nyilik a terasz, ami annyira de annyira nagyon jo hogy van!!!!!
azt hiszem az a legjobb az egesz lakasban, hogy nem tudom h a lany aki itt lakott elottunk mennyire lakta be, de kofi gyakorlatilag semmennyire. lehet mindenfelet csinalni meg pakolni meg huzogatni meg venni! meg rendeszkedni. kicsit zavarba is voltam, hogy miutan kipakoltuk a konyveinket a nagyszobaba olyan lett mintha kofi nem is lakna itt, vagy minimum o koltozne be hozzank. de nagyon helyes volt mer ahogy hazajott azt mondta, hogy jeee mennyivel otthonosabb, meg, hogy rendezzunk mindent ugy ahogy akarunk. amugy irto csoda helyes fiunak tunik kofi, monnyuk eddig kb ha otszor talalkoztunk. olyan nagyon soha sincs itthon, hogy teljesen olyan mintha ketten laknank. ez azert lehet nem lesz mindig igy, ebben a ket hetben egy borton rehabilitacios jotekonysagi szervezetnek dolgozik, o csinalja a vilagitast meg a hangot meg a szinpadot meg a nezoteret a tornateremben egy kortars tancdarabhoz. multheten egy londoni bortonben csinaltak, minket is meghivott, voltunk bortonben! (kurva jo volt annyira nagyon profin tancoltak, uuuu) ezen a heten meg valahol van szoval teljesen elment egy hetre. amugy post production cegnel editor fiu, szoval valoszinuleg amugy is hasonlo a munkatempoja. elso vasarnap este amikor igazabol eloszor talalkoztunk megkerdezte, hogy ugy amugy mi cigizunk, mondtunk, hogy hat ugy nem, o meg nagyon orult mondta kicsit aggodott h ha mi nem, de azota ha itthon van mindig megyunk egyutt a teraszra. jol lehet vele beszelgetni es irto nyugodt fiunak tunik. hat majd meglatjuk, ha ilyen tempoval haladunk lehet karacsonyra mar kicsit meg is ismerjuk.

4 comments:

iszting said...

jajdekoszi! igazan jol leirt mindent! a kornyek biztos jo (en, aki ismerem londont, mint a tenyeremet, no, EN MONDOM:-D), es vegulis az egyuttlakas is eleg baratian hangzik, ha ilyen ez a kofi-gyerek, meg csak ennyit van itthon. o (ő) ánglius? (es vehetem ugy, hogy ragnak egyutt?)
es mondja, mi az a grange, meg westminster s., ahol dolgozni fog, vagy ezekrol volt szo, csak igy nevrol nem tom beazonositani? (biztos, akkor elnezest, no meg egy mellnezest.)
new york-hangulatot jol atereztem, dacara, h en sem voltam ott soha. azt is megertem, h irtozik a padloszonyegezett furdotol, hat mifele eljaras ez?
tyoval tegnap minimal-chateltem es volt szo rola, h ma skypeoljunk, de mink elmegyunk, addig meg munkalkodnunk kell, jajajaj, de a napokban mar igazan jopofa lenne. ez az idobeosztas, ez nehez dolog(nekünk). node vmi esti oran, 9 utan csak otthon leszunk mind a negyen.
sokpuszi!

mina harper said...

hallo, bocsanat, asszem eleg osszevissza lehettem tegnap este amikor irtam, ehh! szoval, jee "the grange" az a a day centre ahol most dolgozok (oktober ota) (es hamarosan irok rola) a w.s. meg ahova felvettek novemberben de ennyi ido volt amig az erkolcsi meg a referenciak megerkeztek.
kofi brit, szoval o itt szuletett a szulei ugandabol valosiak, tisztara latom benne a mi gyerekeinket! es igen teraszra menes = ragas:)
amugy ma este hazajott, kicsit csevegtunk a teraszon, oszt el is ment az ejszakaba.
es legyen chat meg skype a heten valamikor szerintem mi estenkent alt itton leszunk. holnap megyunk remember koncertre, jehej!

brbx said...

Ezek szerint lett egy lakásotok szép nagy terasszal :))
Nem lehet meggyőzni Kofit, hogy nem egyészséges és higiénikus a szőnyegpadló a fürdőszobában?
És mikor lesz Bea a felvételi? Mikortól lehet drukkolni? És mi van Tyoval és az egyetemmel?

mina harper said...

ooo, hat nem kofie a lakas szoval meg ha o nalam is jobban utalja akkor sem rajta mulik. amugy a furdoszoba szonyeg meg pont arra jo, hogy amikor epp kiborulnek tole (ami amugy eddig szinte minden pisiles, furdes, fogmosas esatobbi alkalmaval van), hogy eszembe jusson, hogy hej hatszaz fontot megsporolunk! (ugy latszik teljes mertekben visszatert a pozitivizmus!)
felvetelivel az van, hogy januar vegen beadtam a papirt, es februar-marciusban valamikor behivnak. most azert kell drukkolni, hogy marc. 15-ig ne hivjanak be! amugy errol mar olyan regota hezitalok, hogy irjak-e. csak olyan babonabol (judezas) eddig nem, meg ertik milyen ciki lesz ha nem vesznek fel. node, kb 3%, hogy felvesznek (legalabbis a st martins-ba ahova viszont belehalnek most eppen, hogy felvegyenek.) ugyhogy akar irhatnek is rola... szoval akkor most inkabb atmegyek egy postba..