Sunday, January 21

nu hat, azert remelem nem torik ki a bokam!

szoval nem tegnap hanem ma, azert ez sem olyan rossz.
amugy az van, hogy amiota a day-centre-ben dolgozom azota nincsen munkahely net access es mire hazaerek (meg mittom en) altalaban mar semmi kedvem vagy inkabb idom blogolni. azert altalaban elolvasok mindent mindenhol, (neha nagy kesessel ugyan). szoval ezt nem mentegetozeskeppen irom, meg nincs is miert, ez csak egy amolyan tenykozles na!
sok minden tortenik+ sok mindent csinalunk, az oszi kesergos hangulat elmult, igazabol mar december kozepen, de akkor meg kicsit feltem hatha valami enyhe bipolaris ugy van a dologban, de mostanra teljesen stabilan jokedvu es pozitiv vagyok, sok bizakodassal es remenykedessel a jovot illetoen. ok meg mindig nagyon szivesen lennek 18, egyre hatasosabban gyozkodom magam, hogy pl meg 40 evesen is fiatal az ember... (es ezen ne is kezdjen el senki vitatkozni velem mert meg a vegen meggyoz)
egyebkent most mar teljesen biztosan koltozunk honap vegen. eleg sokat kerestuk a megfelelo helyet, nem is untatom onoket a reszletekkel. a lenyeg, hogy ugyan megszakad a szivunk, hogy el kell koltozni innen, de szerintem eleg jo helyet talatunk. maradunk a kozelben, egeszen pontosan csak par utcaval odebb muswell hill kozpontba megyunk. masreszt nem egy hadsereggel (amirol en eleinte azt hittem jo otlet lenne, de miutan lattunk nehany ilyen tomegszallast, hat mar nem is tunt olyan vaganynak), hanem csak egy nagyon ertelmesnek, kedvesnek es elsosorban csondesnek tuno fiuval fogunk osszekoltozni. lesz nagy nappali, meg csinos konyha, megfelelo sajat szoba, tiszta furdoszoba es tetotereasz, a reszletekrol koltozes utan.
kis szines: a heten valamelyik nap randevuztam pokeval egy metro kijaratnal, de persze sokat kesett az oreg en meg addig falnak tamaszkodva ujsagot olvastam (ezt csak azert irom, h jol eltudjak kepzelni milyen cool voltam) szoval ahogy igy olvasok es kozben fel-fel pislogok a metrokapukra egyszer csak osszetalalkozik a tekintetem egy eleg helyes kek szemparral, aki nagyon kedvesen mosolyog. persze en erre fittyet sem hanyva (megis csak na, hat nem nezek en mar ilyen szemeket) vissza az ujsagba, erre mar csak azt veszem eszre, hogy a szempar gazdaja elottem all es : hey, don't you remember me? hehe az "amerikai fiu" volt, sara maga biztosan emlekszik adam billingre! nagyon trefas ugye? o is itt el londonban, orulet!
meg kis szines: tyoke noveszti a szakallat. termeszetesen nagyon csinos, paparazzi kepek hamarosan jonnek!
es most megyek futni, mert sut a nap es mert nagy a fenekem!

7 comments:

althea said...

hát érdemes volt reklamálni :).
emlékszem arra a srácra, ill. azt hiszem - ő volt az, akinél voltunk a házibuliban? és aki a haverjával jött-ment a világban? vagy vki más volt?

mina harper said...

az a fiu aha, de vegul is barki lehetne, akkor is nagyon trefas milyen kicsi a vilag!
itt egesz nap sut a nap kepzeljek!!!! duaaaa!

brbx said...

jajdejó! új Bea-post! nagyon örülök neked!
Itt lassan-lassan téliesedik újra. gyönyörű lehet a napsütötte London sok fával!

Virtualista said...

cool bea postolt!!!! Tényleg el tudtalak képzelni falnak támaszkodva, hanyagul hajtogatott újságot olvasgatva, csak azt nemtom, h milyen most a hajad. Azt kéne tudnom...(fotó?)
Fent hangulatnak örülünk, azért munkádról írhatnál kicsit, Tyó meg egyetemről. De csak félve kérem, nem akarlak sürgetni titeket. Áááá, a világért sem!

iszting said...

jaj de jo kis post, maga igazan nagyon vagany, de nem is csak a falnak tamaszkodas miatt!
igen, fotok kellenenek a szakallrol meg minden masrol is.
itt is március van (bar mar rosszabodik), de a testmozgas meg nem jutott eszembe, ugyhogy most magamba is szallok.
figyi bea, a polok vszinuleg nem is fognak jonni, folosleges aggodnia, mert nem vettek le a penzt a hitelkartyarol, a levelekre viszont nem valaszolnak, az lehet, h nemcsak hogy magyarorszagrol, de magyar hitelkartyarol sem lehet rendelni, csak jo lenne, ha reagalnanak, h ez biztosan tudjam.
na elnezest a hosszu off-ert, beszeljunk hamarost msnen/skypon inkabb! szep napot!

mina harper said...

ooo, dragaim eloszor is annyira nagyon kedvesek, hogy ilyen husegesek hozzank es trehany nem iras ellenere ennyit commenteltek! szoval mar megint nagyon meg vagyok hatva es nagyon boldogga tesz, hogy ilyen nagyszeru barataim vannak... hmmm, de jo nekem!!!
egyorol es munkarol jon a beszamolo igerem hamarosan, ill persze csak a sajat nevemben igerhetek, de azt nagyon!
eszti, legyen skype/msn nana mihamarabb! de azert azt meg igy gyorsan megkerdezem offban, hogy olyat nem lehet, hogy megmondjak milyen polokat szeretnenek es mi megrendeljuk onoknek?
es kepek is lesznek nana, hamarosan, azert azt elarulom, hogy a hajam ugyan meg nem verdesi a derekamat, de szerintem mar rovidnek sem mondhato! subi-dubi!

iszting said...

de, persze, nagyon orulnek, ha megtennek! majd ezt beszeljuk meg!
folcsigazott, latni akarom a hajat. meg a tyotyot!
meg mindent.
na szoval beszeljunk. bar velem egyebkent nem tortenik semmi, ulok a gep elott napi 12 oraban es estere mar norveg/dan/magyar mondatreszek uszkalnak es visszhangoznak a fejemben. neha valtoztataskeppen elmegyek tanitani vagy egy-egy barival talalkozom. hat ilyen idoket elek en:-)
magukkal biztos sok erdekes tortenik, mar nagyon kivancsi vagyok! meg pl. jonnek-e ide, mihozzank, taholandbe?
jaj, de hosszu comment, abbahagyom.