Saturday, April 8

szorgos hetkoznapok

nem tudom miert ez a cim, monnyuk tenyleg hetkoznapok vannak meg dolgozunk is eleg sokat. ez a het eddig beosztasilag a legdurvabb, tyo szerdan, en csutortokon, o megint penteken en meg szombaton csinalok olyan shiftet, h ott is alszunk, ebbol kovetkezik h elvileg nem talalkozunk szerda 14:30-tol vasarnap 17:00!!! brrr ugye? de mi azert csalunk...
szerda delelott volt elso hivatalos evadnyito piknik, mint a regin szep budapest idokben biciklivel, visszavonhatatlanul itt a tavasz!!!! hampstead heath, a legnagyobb zold eszak londonban, ez tenyleg nem park, vagy erdocske itt orakat lehet bolyongani ugy h az embet semmilyen urban hatas nem eri, vannak benne nagyon cuki ponnd-ok, kulon uszkalo neniknek es kulon bacsiknak.














azert a hosszas hevereszesekhez meg jol be kell oltozni, de lehet bamulni mar a felhoket es a repuloket, nem ritka h egyszerre tiz gepet latni az egen, oooo london oooo



























ezt akkor talaltam amkor a bicikliket vettul, es ugye onok szerint is erre mindenkeppen mennunk kell!!!!

8 comments:

iszting said...

milyen jo, rogtonposztolas utan commentelni!:-)
ooooooooooooooooo, olyan hangulatøruletet varazsoltak maguk ket perc alatt, h csak na. dobog a szivem, tavaszt es termeszetet es biciklizest es szines ruhakat es napszemuvegeket szeretnek!!!:-)
remek! meg kell magukat latogatnunk es maguknak el kell indulniuk az anna frank biciklizesen, tiszta sor.

mina harper said...

draga eszter maga milyen nagyon kedves! csak ugy ragyog magabol a boldogsag! jeee orult jo ezt erezni, maga meg a ferje, ejjj! szerelem boldogsag, jojjenek jojjenek, minne lamarabb!!!!
(ez olyan omlengos, lehet nem is ide kellett volna kuldenem, de erti ugye?)

iszting said...

;-D maga is kedves, koszonom kedves szavait! azt meg, h omlengøs periodusban van legjobban trini blogjan lehet elcsipni, dehat istenem, mar az is baj, h boldog az ember es orul annak, ami van, meg annak, ami meg lesz? bizony nem baj, en mondom! trallalla...

mi is szuper napot toltottunk kopiban, csak megvesz az isten hidege, idønkent zuhogo esø, no meg 4 fok. de amugy szuperkafa (ahogy brickas, a fototanar mondja: super-duper) dolgokat csinaltunk!

pufi said...

ha nem bicikliztek el amsterdamig, akkor iszonyatosan ideges leszek. a gyonyorusegesen uj biciklik is szeretnenek vilagot latni.

kuldjetek jo idot ide leci!
kosz, p

pufi said...

gyonyoruseges, uj

mina harper said...

esik aho palikam, orult ez az aprilis!

althea said...

esik?! az a nemjó! de egy elvakult bicajosnak még a hó sem szegheti kedvét!

Salamonz said...

vaklarma volt, mar ragyog a nap! huko, telikabatot semmikepp! pakba nana, h megyunk az kotelezo!!!