Monday, October 17

Jelenti Magat S

hat ezt most nagyon sokaig is irhatnam:
az tortenik, hogy ket hete voltunk egy szocialis munkas expon, ott persze rengeteg informaciot es monnyuk csak igy lazan sok kapcsolatot is szereztunk magunknak, az egyik ugynoksegnel mult het hetfon voltunk egy interjun, en csutortokon elmentem egy ujabb int.-ra, penteken felvettek, aznap felmondtam a neroban (termeszetesen karrierem csucsan:shift leader voltam, most eppen azon aggodok, h jol riasztottam-e be ma este, ja es hogy nemreg kiszolgaltam egy tesztvasarlot aki 96%-ra ertekelte a neronkat, na ja egy uveg bor a fonoktol, ha lenne dicsoseg fal...), szoval holnap megyek utoljara, es szerdan kezdek az uj helyen.
ha az elozo egy mondat volt azert pardon!
mind emellett sport eletunk is a reg nem latott csucsokat verdesi, mult het penteken vettem egy gorkorcsolyat, ma delelott parkban tollasoztunk, (masodjara!) es igen azt kell mondanom lehet fejlodni, meg a meglepoen jo kezdeshez kepest! mindenkeppen keresnuk kell meg ket jatekost es termet berelni telen.
levagta a zsofi a hajamat!!
es tegnap meg a marco is meglatogatott minket.
es most jo ejszakat!

8 comments:

iszting said...

gratulalok!!na de arulja el, milyen munka, az istenert! (erdekes, h egyszerre tuntuk el, majd jelentunk meg ujra a blogtarsadalomban..)
es tyo karrierje? hat hiaba irja az uram azt a sok ajanlast:-)? --vagy ez titkos meg?
milyen a haja? (gutwill zs volt?) kepetkepetkepet!!!
jopofa a sportkarrier, barcsak en palim is mar sportolhatna es plane: egyutt sportolhatnank!...

Salamonz said...

tenyleg trefas az osszhang! oh, hat pardon kihagytam ezt az aprocska reszletet, hat social care, egy olyan otthonban ahova az emberek nehany napra, max egy hetre jonnek nyaralni, es egykis szunetet adni az otthon apoloknak. nagyon izgulok am! szerdan beszamolok milyen volt az elso nap!
tyo meg titkos, de alakul!
nana, g. zsofi!
szerintem maguk is remek partnereink lennenek egy tollas parosban, jopofa lenne egyszer!

Virtualista said...

ELőször is gratula, az új munkához is, meg a régihez, az mindig jó érzés, ha ilyen pozitív visszajelzések sorát kapja az ember. És hát képzeld el, hogy elvileg az új munkádat még szeretni is fogod, mármint hogy egész más közeg lesz, hajrá hajrá!!! De azért a lelkedre vigyázz, jó? Új hajról azonnal tessék fotót feltenni, és a tyóéra is gondolok itten.
Ja, és görkoriban tollasoztál, mert az baromi vicces lehet, úgy biztos hamar meg lehet tanulni egy-két freestyle trükköt, fordulás, pörgés, ugrás...;)) Jó, hogy mindenki itt van újra. ;)
G. Zsófiról is írhatnátok, ha engedi, vagy van saját blogja netán?

iszting said...

nagyon remek munkanak hangzik! tyo lenyehez hozzatartozik a titokzatoskodas, en ezt mar megszoktam, de talan a hajat megis lathatjuk...(most provokalok egyebkent, igy probalvan informaciot kicsikarni;-)
tobbszor ne kelljen azokat a hajas kepeket mondani, irgum-burgum!

iszting said...

(en nem fogok konyorogni)
;-)

althea said...

én sem, és nem is érdekel :)

kippi_skip said...

én csak azt szeretném, hogy jelentsenek gyakrabban!

Salamonz said...

elnezest, idaig nem volt net, es most sem tul kecsegteto a dolog...
de vagyunk, letezunk, jelentkezunk!
s'ur