Thursday, August 25

Visszavago

Tudom ez egy kicsit olyan, mint amikor az ember csak ugy kapcsolgatja a tvt, de egyreszt megtehetjuk, mert a tv-dij-behajto hatosag meg nem fulelt le, masreszt tegnap volt a nagy Visszavago, es coke-t probaltam ravenni, hogy nezzuk egyutt. Nem orult neki, de tovabb eroltettem, persze a meccs nem volt olyan ill. olyan volt mint vartuk/tam. De olyan jo volt latni a Stadiont es a helyes hosszuhaju felnott ferfiakat, akik azt a kis elektromos kocsit vezettek, amikor egy jatekos nem hajlando a fuvon meggyogyulni!
Golokat persze nem lattunk, mert elkapcsoltunk. Van egy eleg bizarr, remek sorozat, ami arrol szol, hogy nagyon kover, egeszsegtelenul elo embereket probalnak ravenni egeszseges eletmodra. Van egy vmi taplalektudos no, aki elmegy ezekhez az arcokhoz, es kb 30 masodpercenkent az arcukba vagja, hogy ha igy folytatjak, meghalnak. Az alanyokat elobb megkerik, hogy irjanak kajanaplot egy hetig, majd a fogyokura kezdeten egy asztalra felhalmozzak mindazt, amit az illeto feljegyzett (hatvan adag velos rostelyost, 125 zacsko csipszet, 77 liter sort - korsoban, es minden egyebet). Tegnapi delikvens par persze gusztan csorgatta a nyalat, es neki is alltak falatozni, de azt nem er! Elobb megvizsgaltak oket, ver, kakiminta, belfurdo (persze mutatjak a csoveket), ez alapjan jon ugyanaz az asztal, tele zoldseggel, amit a kovetkezo 8 hetben kell enniuk.
De ezt nem mindenki szereti, az asszony, aki szerdatol pentekig megiszik 3 liter vodkat, rogton elment rokazni, ahogy megszagolta a zoldseges rakott valamit. Aztan snitt, a par megy vasarolni, s kiderul, hogy a no meg eleteben nem vett salatat, megrokonyodve allnak a szupermarket azon reszlegeben, ahol meg soha nem jartak. S kozben bevagasok, ahogy csinaljak a fry-up-ot, ket tukortojas uszik hat liter olajban, mert azt ugy kell. Persze amikor a kezukbe nyomtak a heti etolaj adagot, hogy no tessek ezt meginni, az nem tetszett. S vegul jon a csoda, snitt 8 het mulva, a ferfi lefogyott 20 kilot, ujra le tud hajolni es be tudja kotni a cipojet, es csini ruhakba oltoztetve igergetik, hogy ezutan is igy fognak etkezni. Ja persze.
Aztan vissza meccsre, a riporterek viccelnek, hogy 'az egyik jatekos hatara "kissz" van irva, de biztosithatom Onoket, hogy "kissnek" kell ejteni', es amugy is olyan szepen ejtik ki az S betuket a 'budapest' es 'puskas' szoban. Aztan idokozben kezdodik a sorozat, Lost, amire mar nem kell sokat varni ott sem, hat majd meglatjatok!!
Vegere meg odaerunk a vulkanos filmnek tommy lee jones-szal, nem tudom, latta-e valaki valaha, igazi mese a toleranciarol, ahol vegul minden ember, borszinre tekintet nelkul, egyforma szurke lesz, elkepeszto, csak ennyit lehet mondani...

6 comments:

althea said...

első :)

iszting said...

baszki, pedig mar olvastam az elobb, es gondoltam, en leszek az, csak kozben eltereltek a figyelmemet ferjem es szuszogo-ebredezo, kunkorodo haju, gomborru ocsem, aki ma nalunk aludt.

tommy lee jones-os film?! bovebben, bovebben, mert a hooligans peldakepe az en peldakepem is!
jopofa leht a sorozat is, amerikai vagy angol koverek?

althea said...

hát ilyenkor kell felkelni? hétköznap?

és úgy látszik, tegnap öccsottalvós este volt, mert az enyém is nálunk, de szegényt (és magamat) fél9kor kitessékeltem az ajtón.

Salamonz said...

oh ezek angolok, multkor egy nagyon helyes meleg par volt, akkor lettunk rajongok. a no viszont iszonyu despota, legszivesebb a kepernyon keresztul pofoznank fel.

a tlj film cime Volcano, aszszem par eves, amikor volt dante's peak pierce-szel (az jobb), itt beverly hillst onti el a lava, de felrobbantanak egy hazat es utat csinalnak a forro cuccnak a tengerbe.. bocs ha lelottem a poent, de csak az uccso fel orat lattuk:(

iszting said...

megujulni, kerem, megujulni es az yves-et pedig latogatni ES commentelni sziveskedjenek, h tudjam, egyaltalan jar-e valaki arra.
londoni sztorikat KOVETELEK A POSHADT OBUDAI ESOBEN!I

Salamonz said...

akkor most tessek figyelni, nyomok egy par sztorit hamarosan!
5 percenkent frissiteni