Saturday, August 13

a mutansok kozottunk

a hirtelen megnovekedett erdeklodesnek koszonhetoen ujabb beiras kovetkezik. nem kell feltetlen felhokarcolokrol szolnia (bar ma lattunk egyet, mely zsofi szerint hires es juco is azt mondta 'igen, ez olyan mint saopauloban, csak mellette is van egy ugyanilyen meg mellette meg mellette...'), csupan sima eletszagu helyzetekrol. hogy az elet milyen szagu, talan pompom se tudja bizonyosan.
voltunk moziba megint. tegnap is, ma is. es holnap is megyunk. de jo, micsoda elet! meg mindig a fesztival, ezuttal szabadteren, kicsit getto hangulatu helyen. a szervezok remek programot igertek ossze a hetvegere, pentek este neztuk az xmen 2, mely meg mindig csudajo, es oromteli effektekkel volt tele, melyet foleg az elottunk ulo fekete bacsi reakcioi jeleztek, telleg, mint a kisgyerekek az ovis matinen, oromemben tapsolt, mikor az atvaltozos no atvaltozott es jol becsapva az ellenfeleket borsot tort az orruk ala.
a mai napot sajnos elmosta az eso, pedig micsoda felhozatal (shrek, incredibles, spiderman2)! erre meg diszvendegeket is hoztunk, fent emlitett ket holgy-hazankfia szemelyeben. de sebaj, holnap nem lesz eso, es megyunk, jol piknikezunk (csakhogy csorgassak maguk: vj scratching lesz hexstatic-cal, gorillaz videok majd hitchhiker guide). a helyszineles utan zsofi vegig tourgajdolt a varoson, majd egyre novekvo faradtsag es ehsegerzet nyomasara beultunk az ibolya helyi hasonmasaba, ahol egyenruhas indiai pincerek, klasszik kave es penztargep, hazias etelek, barati arak es mosolygos idoutazas varja a beteroket.
es persze ez mar kicsit mashova tartozik, de hozzuk ossze egymast, neztuk juco fotogepet, es haaaat, nem vagyok hozzaerto, de biza fura dolgok vannak a kis dobozban.

No comments: