Sunday, July 22






























































































7 comments:

iszting said...

jaj, hat en csak most vettem eszre, h maga itt sokat posztolt!
de jo!
mifele viragok ezek? nagyon jok a fotok, komolyan!
alom: szegeny draga bejco, ez borzaszto, szornyu erzes, amikor az ember felkeles utan is sir, ismerem, jaj! kepzelje, ket-harom napja azt almodtam, h maga megkert/megbizott, hogy foglalkozzak (sok ideig) egy valamilyen fogyatekkal elo bacsival, eloszor tok evidensnek tunt, ravagtam, h persze, igen, aztan hirtelen (kesobb) folfogtam a dolog sulyat, nagyon megijedtem, sirtam es el akartam menekulni, aztan nem tom, mi lett a vege.
ejnye.

a hajarol fotooooot! meg tyo uj szemuvegerol is. eljenek az egyetemistak!

miert lesz uj blog? amiert doranak es nekem is?

iszting said...

az almomat nem ugy irtam, mint hogy ez is olyan rossz, mint a maga altal leirtak, hiszen korantsem, csak, h milyen erdekes, h en meg pont olyat almodtam, amiben maga volt, es nem tul vidamat.

Salamonz said...

hhalo!
ooo, jaj! ez nem jo alom, kerem velet ilyet nem almodni!
hajrol foto lesz hamarosan es szemuvegrol is!
es nagyon koszonom, hogy megemlitette a viragokat, mertem remelni, mert magamtol nem akartam dicsekedni, de ha mar igy firtatja akkor: ezek a viragaim a teraszon:) honapok ota dolgozok a kis mintakertemen es orult buszke vagyok! hehej nemsokara lesz ilyenje onnek is!!!! ejjen a tetoterasz!
uj blog, igen alapvetoen azert. (de itt nem reszletezem)
amugy a sotet kivehetetlen csikfoton a szemben levo gyerek konyvesboltba all a sor penteken ejfelig:)

iszting said...

milyen meno! en akkora novenygyilkos vagyok, nagyon felek, h soha nem fogom megtanulni rendszeresen taplalni a novenyeket! ezek raadasul nagy figyelmet igenylonek neznek ki...aaaa.
tetoteraszon orokzoldekben gondolkodom. meg johet egy kis gyeptegla is, a liftakna tetejere, mert az is nalunk lesz, bibibiiiii!

de miert ilyen nepszeru az a gyerekkonyvesbolt?

mina harper said...

hat kerem megjelent a legujabb/legutolso harry potter!

iszting said...

juuuuj, fuuuuuj.
remelem, a konyvek jobbak, mint a film, ellenkezo esetben azt kell levonjam ebbol a rajongasbol, h en vagyok a hulye, mert ennyi ember megsem tevedhet.

mina harper said...

ossze sem merheto!!! ugyan az utolso ket konyv mar nem volt annyira jo, de en nagyon kedvelem harryt. tudja ez is olyan kozos csaladi olvasmany. meg is vesszuk a cornwall-i nyaralasra. amugy tegnap bereltunk autot es vettunk satrat (puhany oreg salamonek: dupla felfujhato matraccal + ket olyan halozsakkal amiket ossze lehet cipzarozni) juj de varom!!!