Sunday, June 10










20 comments:

srac said...

morbid egy sztori. ;>

(a portfolio ertekelesen mar dolgozom, elozetesen csak annyit mondhatok, h sztem nagyon jok es tenyleg sokat fejlodtel.)

brbx said...

ez most lehetne "naív tudatelmélet-mérő sztori" vagy valamilyen szichoanalitikus projektív teszt. Konkrét sztorija van, amit meg akart velünk osztani vagy arra kiváncsi, mit látunk bele a történetbe?

Virtualista said...

szegeny tyo! eleg nehez sorod lehet, igaz? :>>
de tetszik az in medias res tipusu szerkesztes, mar ha jol latom

iszting said...

hat bevallom, en egyszeruen csak nevettem....perverz vagyok?
bea, sajnalom, h nem jott ossze, talan akkor kedd este, de meg pontositsuk! csooooooooooook

brbx said...

én vagyok itt az egyetlen, aki nem biztos abban, miről is szól a történet?

althea said...

nem, nem te vagy :) lehet, hogy ez egy olyan játék, h sorrendbe kell rakni a képeket?

mina harper said...

annyira sajnalom dragaim, de nincs semmifele tortenet! (lehet kicsit hagynom kellett volna meg hatha kiderul, hogy van) csak egyszeruen a minap vettuk ezeket a playmobil babakat es csinaltam vagy harommillio kepet es ezek kozul randomszeruen felkerult nehany. ok lehet h viccesebb lett volna ha sztorit csinalok:) valojaban keszult egy sztori is, de az olyan nagyon perverz, h magam is megijednek tole ha felraknam, bocsanat torz+beteg humorom van, ill lehet nincs is humorom, csak en szorakozok jol.
srac: koszonom elismero szavakat, mint mar erre utaltam abban a postban nekem ez kb tobbet er mintha felvettek volna, es nagyon varom az ertekelest, de azert no pressure tudom milyen elfoglaltak a kispapak!
node, kerem kerekitsenek tortenetet, nekunk ez a jatek annyira megtetszett, hogy mar ki is talaltunk egyet tyoval, lassuk ki a nagyobb gyerek!

iszting said...

hat en nem is kerestem benne sztorit, nem is gondoltam, h van, egyszeruen csak mulattam, ahogy mar irtam. a perverz kepeknek en orulnek!

Virtualista said...

Hat kerem a tortenet a kovetkezo:
Pannika hidegverrel gyilkolja Bandikat, es kozben emlekkepek villannak be, pl. a megismerkedesukrol, arrol mikor bandikanak mutogatta a bugyijat, mikor meg idealis parocska voltak. aztan kozben vegig utlegeli szegeny bandikat, amig bandika ki nem terul, amint az mar az elejen lathato volt.

brbx said...

Én arra gondoltam, hogy van egy elveszett, fogyatékos fiú, akire rátalál a segítő attitűddel megáldott lány, és egy ideig pátyolgatja is a lány, de aztán a fiú csak nem tud kivetkőzni magyar íróktól örökölt búskomor természetéből, és végül megkéri a lányt, hogy menjen át rajta rituálisan a tolókocsival, amit a lány nevetve meg is tesz, miközben francia sanzonokat énekel kedélyesen. aztán persze happy end a vége, mert a rituális tolókocsi-áthajtás ráébreszti a fiút, hogy a segítő attitűdű lány annyira szereti őt, mint amennyire Jákob szerette Istent, ezért kigyógyul spleen hungaricum nevű kedélybetegségéből és boldogan élnek az idők végezetéig!

brbx said...

a fogyatékost nem tudom, miért írtam. a "kiművelt" sztoriban ez a szempont már nem szerepelt

tapahtumappaikkana said...

egyik sztori jobb mint a masik, bar dora kicsit tobb szerepet tulajdonithatott volna a tolokocsinak:) amugy en meg mindig nem vagyok benne biztos, hogy a szoke az lany, szerintem csak ilyen hetvenesevekbeli hippinek abrazoljak a szocialis munkasokat.
(termeszetesen co vagyok csak nincs kedvem atjavitani tyot)

46.16 said...

bar a "storyt" en sem nagyon lattam de jot nevettem a kepeken! lehet hogy en is beteges vagyok de a kedvencem amikor lehajol a lany (?) vagy fiu (?) ... bar ez meg betegebbe tenne a dolgot :)
szoval, story ide vagy oda.. nekem meg a gyilkos gazolos kep is tetszett:)

iszting said...

beacska, az jar a fejemben napok ota, hogy ugy nezegetnek magarol-magukrol kepeket, vagy csak hangulatos kepeket londonyrol, vagy meg inkabb a ketto kevereket. kerem, majd rakjon fol!! a lakasrol, a fizimiskajarol, mindenrol!

tapahtumappaikkana said...

valamelyik nap felrakok valamit bizisten... mina most tavol van, beteg kollegajat helyettesiti egy nyaralason az egyik sraccal (barki barmit gondol.;) penteken jon es akkor ujra kommentel, uzeni.

althea said...

há holaza bizisten???

iszting said...

nyaralnak irorszagban, ma mennek! jo nyaralast, jo eskuvot!

althea said...

internet íriben is van, ugye? :)

iszting said...

saram, gondoljon csak bele, hat majd hulyek lesznek nyaralas alatt internetezni. en biztos nem tennem;-) viszont utana kotelezo beszamolni (halljak??!), kepekkel megatobbi!

althea said...

najólvanmár, beetettek, hogy végre van net, azt hiába kattintgatok ide :(.