Monday, June 26

draga anyegin

mar megink ket post van a draftban egy hete szinte mindennap irogattam, de nem kerult fol. iras kozben teljesen folperegnek a gondoltaim, es mar csak az jar a fejemben, h milyen lesz bo.-t szeretgetni, bepelenkazni, furdetni vagy bl.-t anyukajan keresztul megcirogatni vagy s.+p.-nel vacsorazni es utana out menni. es hadarok magamban mintha mar e.-vel trecselnek szuperszpiden, es tisztara hallom ahogy kacag. es egyfolytaban elkepzelem b. es a. uj lakasat, meg ahogy a dobozok es zacskok kozott ucsorgunk es meg k. is ott lesz, meg talan t. is. es megyunk siofokra es talan lesz szakkor is, es kozmetikus+fogorvos mar levajazva. es anyukam sok fozeleket igert, es megyunk pilismarotra is. es ha arra gondolok h puszle ujra bujik, hmm! es biztos fogunk megint a.-nal aludni es sokat beszelgetni. es meg annyi de annyi minden, juj de varom!

13 comments:

althea said...

mi is várjuk mán nagyon!
azt tessék megmondani, hogy melyik napra vegyek ki szabadnapot, ha vegyek ki egyáltalán.

Salamonz said...

huh ez meg egy kicsit bizonytalan verzio, ki kell talalnunk hogy hova mikor. most ugy nez ki h penteken mennenk siofokra es szombaton vissza, hetvege meg barmi, mert akkor ugyis mindenki szabad, vasarnap jo lenne a szakkor, hetfo meg isteni lenne egyutt logasra!!

Salamonz said...

ja es itt 14fok es esik

Virtualista said...

Mázlisták, mármint a 14 fokkal és esővel.
Egy csomó mindenkit meg tudtam fejteni a kódolt nevekből, hehe, és várjuk ám magukat, majd jó sokat mesélnek azért remélem, mert nagyon úgy érzem, hogy sokminden kimarad a jelentésekből. Blankát remélem ébren találjuk és mocorgós kedvében, ma megint a belső szerveim masszírozására állt rá, ami kívülről kevésbé látványos, inkább csak az arckifejezésemből tudni, hogy mi van.
Gyertek, gyertek!!!

iszting said...

:-D
:-)
juheeeeeeeeeee!

althea said...

a kozmetikust meg ne tessék elfelejteni, júli. 7, péntek reggel 10!

mina harper said...

igen kozm utan megyunk siofokra, h szep legyek b szuleinek. es szerintem is vegyen ki egy hetfot draga sara!!!

althea said...

okés, hétfőt megjegyeztem :)

brbx said...

megpróbálhatnánk arra a hétre lelassítani az időt, hogy legyen idejük felfogni és megélni ezt a sok programot :)

iszting said...

most man aztan jojjenek man!

althea said...

nyugi, már csak egyet/kettőt kell aludni :)

Salamonz said...

holnap indulunk, holnap indulunk, tralalalalaaa

Virtualista said...

juhuhuhujjjj, jó utat!!!!