Saturday, April 1

meg kepek, kamera megjavult ejjen ejjen ejjen!

kicsit ossze-vissza lett, de amugy is mar tan uncsi is a sok foto (tudjak most kell maguknak
irni, h aaaa dehogy)



vendeg agy... nem aze mondom mert celozgatok, de ertik ugye, hogy igen...














az erdobe vegtelenul beleszerettunk













dolgozni megyek



























a kozepso ablakok a mienkek, ide nez a nagy szoba












az utca elejen lakott peter sellers













a bejarati ajto bentrol













a hazunk kicsit messzebbrol.

11 comments:

iszting said...

"aa, dehogy"! -ahogy kerte.:-) de valojaban tenyleg nem uncsi!sokkalinkabb csodaszep, meseszeru!
es mit mondjak...csoppet sem irigykedem...a, nem. aztakurvaistenithogyezekmjilyenjohazbaneskornyekenlaknakbiztosazapjavalamifejesesetlegamidlandbanknaldolgozikvagymeginkabbzsido.
szoval felre a trefaval: szuper kornyezetben elnek!

iszting said...

hopp, trefam jobbik felet elnyelte a commentablak. nem szabad szokoz nelkul irni v mi?
sok puszi, mi most megyunk szavazni kopiba, remelem, maguk is eleget tesznek allampolgari kotelessegeiknek, ahogy azt mondani szokas.

Virtualista said...

Szuper ez a környék, és akkor erdő szélén van ráadásul? Meseszép. Meg a munkaruhád is. Jól sejtem, ugye, hogy ez nem egyenruha. ;)))
És persze hogy kell még soksok fotó. Mondjuk ezt a magától megjavuló fényképezőgépet nem értem egészen. Tán csak nem elemet cseréltek benne?
Iszting kérem, itthon csak egy hét múlva lesz szavazás, hogyhogy ott már most lehet? Ja, biztos hazaküldik a borítékjaikat, igaz?
Itthon nagygyűlés-hegyek, a maitól betelt a környék összes parkolóhelye, bár most már szállingóznak elfele a narancs pólósok. Tegnap meg állítólag piros volt az egész andrássy út, de abból semmit nem éreztünk, na ezek után hova is szimpatizáljunk, hmhm. az a baj, hogy rézi is megkapta a szavazati jogot, mert olyan okos ugye, de ő sajnos szélsőjobbos ("magyar agár", ugyebár!), és hát majd viszont nem szólunk neki hogy kilencedike van, és akkor lemarad a szavazásról. O.k.?
Duna még árad, egyre ijesztőbben néz ki, remélem reggelre tényleg abbahagyja.

pufi said...

o, ilyen ajton orom lehet ki-be jarkalni! es a haz kivulrol... nagyon szep, tok olyan, mintha angliaban lenne.
peter sellers piros ajtaja is nagyon tetszik. de mit keres a mosogep a komodban?

Salamonz said...

haat szavazni semmikepp, es ahogy megneztem most a neten a nagygyules beszamolojat valszeg soha nem is fogok. sne persze akart de bebukta mert nem jelentkezett idoben de a londoni ketszaz meteres sor lattan o is sutba dobta volna mindenfele kotelezettseget...
kopiban mi volt, lengtek a narancs pottyok?

Salamonz said...

oh ez egy ilyen 2 in 1 megoldas, probaltuk persze minel nagyobbnak feltuntetni a lakast de lebuktuk asziszem

pufi said...

o, nehogy felreertsek, igy is nagyon tetszik! a vendegagy is csalogato...

iszting said...

tyotyikam, edes oregem, nem ertem, mi koze a nagygyulesnek (fidesz?) ahhoz, h te mesz-e szavazni! lecci, mondjad meg, telleg erdekel!
narancs pottyok nem voltak, de a neni, aki vezenyelte a szavazast ripsz-ropsz olyan hangulatot teremtett, mintha otthon lennenk. pl. jol lebaszott, amiert be akartam vinni magammal a fulkebe a tollat (ne vigye be! -orditott kimeletlenul -benn is van! -majd egy gunyos kacaj.) 4 het daniaban bøven eleg ahhoz, h meglepødj az ilyesmiken, pedig ottthon, ugye fol sem vennem.

althea said...

mézeskalácsházikó :)
és asszem bevállaljuk azt a vendégágyat, de csak ha jár hozzá az ágybareggeli. ok?

Salamonz said...

agyba reggeli nana, +kave+narile+ujsag, majd nem mi!
draga trin, a geppel az volt h nem nyilt ki rendesen a lencsevedo, oszt most meg nehany honap mulva egyszercsak igen, szerintem csak teli almot aludt.
na es ezzel a szavazassal az van h reszemrol eg a kepem, es hanykolodva alszok, de teny h keon kultdtem el a jelentkezest az itteni szavazatra, ill a faxot nem fogadtak el, nagyon faj h nem tehettem eleget, de az atti azt mondta h nem nyernek, persze ez sem menseg szamomra a tavolmaradasra, de hat mar megtortent, ez van!

althea said...

jajdejó, akkor megyünk :)
egyéként a szavazás miatt ne aggódj, akár beteg is lehettél volna, vagy veled is előfordulhatott volna, ami egy svédo.ban szavazó nővel, h utólag kiderül, az első pár szavazólapot elfelejtette lepecsételni a választási biztottság, ezért érvénytelen lett a szavazata (úgy tudta meg, h ő volt az első szavazó), és többszáz km-t utaztak ezért. mondjuk aztán kiderült, h 20! éve él svédo.ban. az ilyen viszont miafaszér szavazthat?! (bocsánat)