Monday, August 22

es a helyes megfejtes:


Sajnos, egyetlen helyes megfejtes* sem erkezett eheti feladvanyunkra... A helyes megoldas Mihaly Mokus lett volna. Igy a nyeremeny tovabb halmozodik, a jovo heten varhato fonyeremeny: egy 3 szemelyes utazas Mindegyisztanba!!!
Tovabbi jo jatekot es Sok szerencset!
*elore nem latott korulmenyek miatt a rejtvenyt utolag megvaltoztattuk. A szervezok a jatek megvaltoztatasanak jogat tovabbra is fenntartjak.

13 comments:

iszting said...

az isten szerelmere, hiszen ezek oncelu trefak csupan!...maguk szivtelenek.
(es eletemben tan eloszor most sikerult elsokent commentezni barhol is -v az yves-bejegyzesre, itt, kicsit lejjebb megiscsak?jaaaa, poki)

iszting said...

ja, es saci vagy sara vagy hogyan is kell szolitani: a geszti gloria-anettka parhuzam VALAHOL santit, VALAHOL viszont nagyon is megallja a helyet. ezzel gondolom meg nem kaptal sok infot, de egyszer kifejtem bovebben, ha lesz energiam.
g.g. idosodo, bamban szentimentalis jobbos, nem affele torteto karrierfrau, mint anettka. ennyi kb. a dolog az esszenciaja. na csooo

Salamonz said...

no kerem, itt egy kis nezetelteres van a csaladban, mert hat en az igazsag magyar nagyasszonya mindenkeppen kiutalom a gyoztes hofeherkenek jaro magyarszigetes polot!!!!! ha addig elek is, a teremburajat!

althea said...

jeee, hát egyébként hallgatok én mindenféle névre, csak szépen mondják...
geszti glóriához még sosem volt szerencsém, ígyhát megpróbáltam betájolni...

Virtualista said...

Igazán szívesen lemondok a nyereménypólóról, főleg, hogy kevés helyen tudnám hordani, és csak bekerülne a túl-szekszi/összement/sose-tetszett/már-nem-tetszik ruhák polcára, és a többiek kiutálnák onnan.
Ha lehet becserélném egy eredeti angol gyerekdalos kazira.
Üdvözlettel:
Fóhehérke

iszting said...

dora,
egyszer majd vegyel fol egyet a tul-szexi-lany-miert-mondjatok-nekem-nem-vagyok-en-ilyen-tul-szexi-lany kategoriabol!!!!
bejco es sara,
a sara nev nekem is tetszik, de a ferjem ellenall, aszondja, az "ETNO"nev. affele nepies, ugy erti a szentem. sara, kerlek, ne haragudj ra, kepzeld, a "virag"nevrol is ugyanezt mondja. a vegen meg cintia lesz a gyermekunk.
agyo

althea said...

a sára becsületes héber név, és biztos azért etno neki, mert erdélyben gyakori a reformátusok között :). a dzsennifer meg a kevin tutira nem etnós, na, mit szólsz? ;).

althea said...

és ezek szerint már gyereknév-ötlés a téma? :)

iszting said...

ja, nem csak ugy altalaban. ez a sara-virag dolog kb. 4 eve kerult szoba, ugy emlekszem.
ja, hat meg jo, hogy heber, mint minden valamirevalo nev, pl. az enyime:-)

Salamonz said...

az en ferjem meg jol ratapintott a nev eredetere, mert neki meg az a baja, hogy tul bibliai, igy ellenzi az abel, samu, abraham neveket is. ehh! barcsak irhatnek a latinos beatak neveben is, de sajnos tulajdon nevemrol meg nekem sem jut semmi szep az eszembe.
amugy kepzeljek, kulfoldi nyelvu megszolitoim eddig a beat mindig nagyon nehezen eritik meg es ha mar meg is van akkor is valamifele bee'a'-nak, bee'ja'-nak, esetleg bi-nek ejtettek, amivel ellen nekem semmi kifogasom soha nem volt, de a salamon mondta egyszer, hogy talan konnyebb lenne szegenyeknek, ha nem beceztetnem magamat veluk, hanem legyen beata. no, gondoltam uj ismeroseimen kiprobalom, ehh azota marta vagyok!!!

Salamonz said...

draga hofeher,
hat hiaba szenvedtem a magyar szigetes polo beszerzesevel innen a messzesegbol, ehh! amugy meg nem is mondtuk, hogy lehet valogatni, kazettat majd karacsonyra kap!
addig is kerem a posta cimet!
sne
a sorsolobizottsag elnoke

Virtualista said...

Juj, ez a polo ugy egyre izgibb, postacímem: CsikósDóra 1027 BP Frankel Leó u. 6. ;))))
Tul-szexi felsot csak kulon keresre viselek (idopontegyeztetes telefonon), es olyankor kalapot oltok, fatylat huzok orcam ele. Persze csak azert, hogy a dekkolt ázs-on legyen a hangsuly.
Sara kerdes honnan ered? Nem figyeltem? Bocsanat, kernek egy rovid osszefoglalot.

iszting said...

dokeru,
ahogy a te trinitydet sem eredeztetheti az ide gyanutlanul belepo olvas(gat)o sehogyan sem a dora-bol, ugy ugyanoly' bizarr bar, de az ide irogato "althea" valodi neve bizony "sara"... irgu-burgum, ezt a tizenegynehany kommentecsket igazan vegigfuthatnad!
holnap josz szexiruhaban aerobikra? mert akkor en is! (BOCS, JUCO!!!)
i